Fantacine.com

Hvordan man laver en Metatarsal Arch Support

Hvordan man laver en Metatarsal Arch Support


Mortons tå er en tilstand karakteriseret ved storetåen (første metatarsal) er kortere end den anden tå (anden metatarsal). Dr. Morton første gang beskrevet Mortons tå og dens skadevirkninger på foden i 1928. Dr. Morton erklærede de to vigtigste årsager til mund lidelser var den korte første metatarsal knogle og / eller hypermobilitet af den første metatarsal knogle. Han forklarede, at placere en støtte under den første metatarsal knogle kunne behandle symptomer forårsaget af Mortons tå.
Når den anden metatarsal er længere end den første, den rører jorden først, absorbere alle kroppens vægt. Den anden metatarsal er ikke designet til at bære så meget vægt. Som reaktion på denne svaghed, foden kompenserer ved at rulle i retning af storetåen. Over tid, kan overtryk på den anden til femte mellemfodsknogler resultere i metatarsaliga, en smertefuld, brændende ubehag mærkes på boldene i fødderne. Tilvejebringelse af en første metatarsal support giver stabilitet til foden og genskaber korrekt justering.

Instruktioner

1 Køb enhver type skum sko skær. Inserter behøver ikke at være dyrt at være effektiv. Et par af skumindlæg vil gøre flere metatarsal svangstøtte.

Ved hjælp af en saks, trim skummet sko indsætte i rektangler. Gør rektangler 1 tomme bred med 2 1/2 inches lang, på størrelse med en Band-Aid.

2 Placer skum rektangel over det første metatarsal hovedet på bunden af foden. Den første metatarsalknogles hoved er beskrevet som udbulingen på bunden af ​​foden under storetåen. Sikre, at den længste side af puden kører ned foden.

3 Tape støtte pad til foden med medicinsk tape. Fortsæt med normale aktiviteter. Metatarsal støttepuder bør fjernes natten og erstattet om morgenen. Du kan genbruge puderne flere gange.


        

Udgiv min kommentar