Fantacine.com

Sådan Genopbyg Dine Binyrer

Binyretræthed er en tilstand, hvor binyrerne er overbebyrdede til udmattelse. Når under stress, binyrerne udskiller adrenalin, cortisol og glykogen til at hjælpe ophøje puls, spændte muskler, øge vejrtrækning og langsom fordøjelse at forberede sig på at kæmpe eller flygte. Men denne tilstand er beregnet til at være midlertidig, så hvis stress er vedholdende så binyrerne bliver overanstrengt og binyretræthed sker. Symptomerne omfatter træthed, apati, depression, vægtøgning, søvnløshed, lav libido, en ufokuseret sind og humørsvingninger. Men med ordentlig ernæring, hvile og stress kontrol, kan du holde dine cortisol niveauer ned og genoprette sund binyrebarkfunktionen.

Instruktioner

1 Minimer stress i dit liv ved at uddelegere arbejde og behandle dig selv til massage, varme bade, sjove film, en tur i parken, eller enhver anden aktivitet, du finder afslappende og behageligt. Heal nogen følelsesmæssige skader kan du stadig harbor fra fortiden.

2 Gå i seng ved 10 pm og søvn indtil 09:00, hvis det er muligt, fordi der under disse timer binyrerne fungerer den sværeste at reparere kroppen. Kom en masse søvn giver cortisol niveauer at forblive lav og binyrerne til fuldt ud at hvile.

3 Spis morgenmad inden for en time for at komme op at genoprette blodsukkeret efter brug glykogen butikker natten. Spis regelmæssigt i løbet af dagen for at forhindre dit blodsukker fra slippe og spiking, der lægger mere vægt på binyrerne, og gøre din aftensmad den letteste en af ​​dagene. Drik et glas vand med en halv teskefuld havsalt med morgenmad til let øge blodtrykket (lavt blodtryk er meget almindeligt i dem, der lider binyretræthed).

4 Forbruge friske, hele, økologiske fødevarer uden kunstige farvestoffer, kemikalier, konserveringsmidler eller hormoner. Spis masser af rå grøntsager samt rå nødder og frø, der indeholder fedtsyrer, som er afgørende for binyrerne funktion. Hvert måltid, især morgenmad, bør bestå af nogle protein som kød, fisk eller æg at udjævne dit blodsukker, som også kan hjælpe forpurre koffein og sukker trang.

5 Undgå koffein, sukker (herunder for meget frugt), simple kulhydrater som hvidt mel, pasta og ris, og stivelsesholdige fødevarer såsom kartofler. Det er fristende, når din energi er lav at få fat i en pick-me-up som kaffe, sodavand, en doughnut eller en candy bar, men når sukker eller koffein høje svinder, vil dit blodsukker være lavere end nogensinde. Begræns høj kalium fødevarer som bananer, dadler, figner, rosiner og grapefrugt.

6 Tag en god multi-vitamin dagligt for at optimere binyrefunktion. Mineraler som magnesium giver energi til dine binyrer; calcium og andre spormineraler som zink, mangan, selen og iod har en beroligende virkning på kroppen; og alle vitaminer og mineraler vil hjælpe med at nedsætte din cortisol output.

TIPS

  • De fleste mennesker bør begynde at føle sig bedre i et par uger og være tilbage til normal efter to til tre måneder. Hvis du ikke kan se en forbedring, besøge din læge.

        

Udgiv min kommentar