Fantacine.com

Negative virkninger af en No Carb Diet

Selvom no og low-carb mani er blevet stadig mere populær, er der en mørk side til eksisterende på en diæt, der ikke indeholder kulhydrater. Mange Dieters nyde de hurtige og dramatiske vægttab effekter garnered fra opskæring kulhydrater, men hvis du stadig er på et kulhydrat diæt for en længere periode, kan du oprette sundhedsproblemer med alvorlige konsekvenser.

Neurologiske effekter

Kulhydrater fodre mere end blot muskelvæv; det hjælper også hjernevæv fungere korrekt. En 2003 undersøgelse foretaget af Læger Udvalg for Responsible Medicine (PCRM) fandt, at 29 procent af lav eller ingen-carb deltagere sagde, at de havde svært ved at koncentrere sig og fokusere under daglige aktiviteter. Andre rapporterede effekter inkluderet "uklarhed, vertigo angreb og følelse tåget." Forskningen er baseret på et online program, der inviterede mennesker, der brugte et højt proteinindhold, lavt kulhydratindhold kost for at tabe sig.

De PCRM Forskerne sagde også, at når du spiser mindre end 40 gram kulhydrater om dagen du opretter en glukose mangel i hjernen, hvilket resulterer i de rapporterede neurologiske symptomer. En deltager rapporterede problemer efter kun at være på diæt for en kort tid. Farlige virkninger af disse symptomer kan omfatte svækkelse udfører daglige opgaver såsom kørsel, brug af tunge maskiner eller gøre vigtige beslutninger.

Nyre problemer og gigt

Når du skråstreg kulhydrater og øge protein-drevne mad, du risikerer nedsat nyrefunktion. Faktisk, hvis du indtager en stor mængde af animalske produkter over en længere tidsperiode, kan permanent miste al nyrefunktionen. Den PCRM fandt, at 19 procent af sin undersøgelsens deltagere rapporterede en slags nyre problem efter at have fulgt en begrænset kulhydrat kost. Firs-ni procent sagde, at de havde nedsat nyrefunktion og 10 procent rapporterede oplever nyresten. Den amerikanske Academy of Family Physicians siger, at et højt proteinindhold kost nedsætter renal calcium reabsorption, som resulterer i nyresten.

Gigt er en anden sygdom plager mange højt proteinindhold, Carb-begrænset Dieters. Fem procent af de PCRM deltagere rapporterede gigt symptomer på grund af de protein drevet urinsyre krystaller danner i ledvæsken. Gigt forårsager ulidelig smerte og kan være en invaliderende sygdom.

Hjerte sygdom

American Heart Association (AHA) advarer mod at følge en no eller lav-carb diæt for vægttab, fordi det begrænser mængden af ​​vigtige vitaminer og mineraler, du får, og det øger din risiko for kræft, hjertesygdomme og diabetes. AHA tilføjer, at når du reducere plantebaserede, sunde kulhydrater du i sidste ende øge animalsk-baserede proteiner, som hæver kolesteroltallet og sætter dig i større risiko for hjertesygdomme.


        

Udgiv min kommentar