Fantacine.com

Tegn på højt blodtryk tidligt i graviditeten

Tegn på højt blodtryk tidligt i graviditeten


Forhøjet blodtryk er en bekymring på noget tidspunkt i en graviditet. Ved hvert kontor besøg, vil sygeplejersken kontrollere blodtrykket og notér resultatet i diagrammet. Det er vigtigt at kontrollere blodtrykket samt etablere et mønster af hvad der er normalt for hver patient.

Basics

Ifølge den amerikanske Graviditet Association, højt blodtryk er mest sandsynligt at strejke første gang graviditeter, kvinder med en historie af højt blodtryk eller nyrelidelser, kvinder med en familie historie med højt blodtryk, teenage mødre og mødre over en alder af 40 . Normalt blodtryk er 120/80. Ifølge National Heart Blood and Lung Institute, et systolisk læsning af højere end 140 eller et diastolisk aflæsning på mere end 90 anses for højt blodtryk.

Skilte

Tegn på højt blodtryk i den tidlige graviditet er de samme som symptomer på højt blodtryk i dem, der ikke er gravid. Symptomerne kan omfatte sløret syn, hovedpine, træthed, synsforstyrrelser såsom at se pletter og et fald i urin frekvens. Det er vigtigt at bemærke, at højt blodtryk kan være til stede uden nogen symptomer. Den eneste måde at vide med sikkerhed, om blodtrykket er højt, er at have det taget af en medicinsk uddannet.

Behandling

Behandling for højt blodtryk kan variere drastisk afhængigt af den fase af graviditeten. I slutningen af ​​graviditeten, kan barnet blive leveret for at beskytte sundheden for både mor og baby. I begyndelsen af ​​graviditeten, er højt blodtryk behandlet med kostændringer såsom indtagelse af en lav natrium diæt og stigende væskeindtag. Læger kan også instruere patienter til at ligge på venstre side at lette presset på vena cava, en stor pulsåre i højre side af kroppen. Blodtryk medicin kan også anvendes, hvis nødvendigt, men kræver tilsyn af en læge under graviditet.

Risici

Når højt blodtryk er til stede sammen med hævelse og protein i urinen, kan kvinden diagnosticeret med præeklampsi. Den eneste kur for præeklampsi er at levere barnet. En diagnose af præeklampsi kræver nøje overvågning, og vil sandsynligvis resultere i sengeleje, eventuelt på hospitalet. Hvis højt blodtryk bliver svær, er der intet andet valg end at levere barnet, da det kan være livstruende for både mor og baby.

Overvejelser

Ifølge March of Dimes, højt blodtryk, der er diagnosticeret før uge 20 af graviditeten anses for at være kronisk hypertension. Mens dem, der udvikler præeklampsi generelt have normale blodtryk igen efter fødslen, vil kvinder diagnosticeret med kronisk hypertension fortsat have højt blodtryk, selv efter levering.


        

Udgiv min kommentar