Fantacine.com

Hvordan at slippe af forkølelsessår

Hvordan at slippe af forkølelsessår


Alle har en form for idé om, hvordan man kan slippe af forkølelsessår. Det er ikke så simpelt som en enkelt ting, og i mange tilfælde kunne rådgivningen faktisk gøre infektionen værre. Bestemt forebyggelse af forkølelsessår er den bedste vej at gå, men de fleste mennesker ikke engang klar over det er en mulighed. Hvis det er for sent for forebyggelse af forkølelsessår så er du nødt til at vide, hvordan man kan slippe af forkølelsessår. Det er præcis, hvad den følgende artikel har til formål at gøre.

Instruktioner

1 må ikke dække det op. Hold enhver makeup eller fugtighedscreme væk fra det inficerede område. Hvis noget kommer ind i såret, vil gøre det værre, og det vil få det til at sprede frem for gøre det gå væk.

2 Der er mange lægemidler på markedet, der er designet til at slippe af forkølelsessår. Brug Vaseline (vaselin) på den kolde ømme at holde det fra at udvikle mere infektion.

3 Bland en teskefuld bagepulver med en ounce af vand. Et skud glas fungerer godt for dette. Drik den ned. Gør dette tre gange om dagen. Dette virker også fantastisk til forebyggelse af forkølelsessår, når du næsten begynder at føle det kommer på, men du kan ikke se den endnu.

4 Hvidløg har alvorlige antibakterielle egenskaber. Du kan spise en masse af hvidløg, eller du kan tage en hvidløg supplement. Du kan selv prøve at bryde åbne en fed og gnide saft på det, men det kan gøre ondt. Mange mennesker tror, ​​at indtagelse af et ton af hvidløg fungerer fint for forebyggelse af forkølelsessår og mange andre ting som forkølelse og flus.

5 Tea tree olie, oregano olie og citronmelisse kan alle anvendes topisk til at lindre smerter fra forkølelsessår. Disse er alle økologiske metoder til, hvordan man kan slippe af forkølelsessår, men de synes stadig at arbejde.

6 Rør ikke ved det eller pop det. Dette vil medføre, at infektionen til at sprede, og du vil ende op med et væld af forkølelsessår.

7 Hold det rent. Hvis du ikke holde det rene infektionen kan sprede sig. Ren hud er også vigtigt at forebygge forkølelsessår.

TIPS

  • Nu hvor du ved, hvordan man kan slippe af forkølelsessår, bør du være i stand til at slippe af med dem, før de selv dukke op, da du normalt kan føle dem kommer på.

        

Udgiv min kommentar