Fantacine.com

Sådan Juster lufttrykket på en Fisher Paykel CPAP

Sådan Juster lufttrykket på en Fisher Paykel CPAP


Obstruktiv søvnapnø er en tilstand, hvor halsen muskler slappe af, midlertidigt at blokere en persons luftveje. OSA er kendetegnet ved overdreven snorken, pauser i vejrtrækning mens sovende, træthed i løbet af dagen, hyppige ondt i halsen og tør mund om morgenen. OSA er potentielt alvorlig, fordi ilt flow til hjernen og andre vitale organer kan forstyrres. Den kontinuerlige passive luftvejstryk maskine Fisher & Paykel leverer konstant luftstrøm gennem en maske for at holde luftvejene åbne under søvn.

Instruktioner

1 Placer din CPAP maskine på en flad overflade under højden af dit hoved. Sæt den ene ende af ledningen i bagsiden af ​​maskinen og den modsatte ende i stikkontakten.

2 Slut den ene ende af luftslangen til CPAP maske og den anden til toppen af maskinen. Tænd for strømmen til maskinen. Indstillingerne programmeret af din ordinerende sundhedsperson vises på skærmen.

3 Placer CPAP maske på dit ansigt. Hvis luftstrømmen er for stærk, trykke på knappen rampen. Dette vil midlertidigt reducere strømmen til at hjælpe dig falde i søvn. Over en 20-minutters periode, vil trykket langsomt vende tilbage til den oprindelige indstilling.

4 Brug knapperne med pil op og ned til permanent justere niveauet for luftstrømmen, hvis det stadig er for høj. I morgen, tage masken og trykke på sluk-knappen. Hvis det forudindstillede niveau af pres fortsætter med at være ubehageligt, skal du kontakte din læge for en opfølgende aftale.


        

Udgiv min kommentar