Fantacine.com

Hudtransplantation & Sygepleje

Hudtransplantation & Sygepleje


Hudtransplantat procedurer er gjort af forskellige årsager. De kan udføres i hudområder tab på grund af forhold som forbrændinger, omfattende sår eller kirurgi. Processen med hudtransplantation indebærer at fjerne hud fra en del af kroppen og transplantere det til en anden del af kroppen, hvor det er nødvendigt. Hudtransplantation kan hjælpe med at reducere mængden af ​​nødvendige tid til et sår til at hele og kan også gøre det muligt for en person bevare funktion af en kropsdel. Efter en hudtransplantation procedure, sygeplejersker give visse omhu for at sikre en vellykket gennemførelse af proceduren.

Cirkulation

Sygeplejersken vurderer graft område for tegn på tilstrækkelig blodforsyning. Hun inspicerer farven af ​​implantatet område, som bør være af samme farve som den anden hud på patientens krop for at se, hvis der er nok blodforsyning. Sygeplejersken kontrollerer også at sørge for transplantatet området er varm, da dette indikerer tilstrækkelig blodforsyning til området.

Afløb

Sygeplejersken kontrollerer åbenheden af ​​afløb anbragt i transplantatet området. Hun gør, at de ikke er blokerede, så dræning kan strømme ud af graft websted i stedet for at akkumulere i det og potentielt forårsage en infektion.

Positionering

Sygeplejersken sikrer blodcirkulationen til transplantatet område ved at placere patienten off transplantatet. Tager presset væk transplantatet og huden omkring det reducerer risikoen for nedsat blodforsyning til området.

Lavt tryk

Sygeplejersken kan placere patienten på et lavt tryk seng, når ligger ned eller lavt tryk pude til at sidde ned. Jo mindre trykket på den podede område, jo mere sandsynligt, at det vil være tilstrækkeligt perfunderet. Lavtryk senge og puder udøver lavt tryk på huden.

Trapeze

En anden sygepleje intervention for huden graft patienter er at give en over sengen trapez. Sygeplejersken sikrer, at patienten er klar over, hvordan man bruger det til at flytte rundt i sengen. Dette reducerer mængden af ​​forskydning og friktion, der kunne forekomme under bevægelse og muligvis fortrænge transplantatet.


        

Udgiv min kommentar