Fantacine.com

Anvendelse af Byetta for vægttab

Anvendelse af Byetta for vægttab


Byetta, en receptpligtig medicin fremstillet af Amylin Pharmaceuticals, Inc., blev godkendt i 2005 for at hjælpe med at kontrollere blodsukkeret hos diabetikere. Det er ikke godkendt til vægttab hos patienter, der ikke diabetiker, og fungerer mest effektivt, når den tages i forbindelse med et andet diabetes medicin, der vides at fremskynde vægttab, metformin (også kendt som Glucophage). Der har været megen spekulation om markedsføring af lægemiddel til vægttab, men Amylin Pharmaceuticals og moderselskabet Eli Lilly har annonceret planer om at gøre det.

Sådan Byetta Works

Forskerne er ikke helt klar på, hvordan Byetta påvirker vægttab. Den fremherskende teori er, at fordi det bremser fordøjelsen, mennesker, der tager Byetta opretholde en følelse af mæthed i længere tidsrum og som et resultat, spise mindre. Byetta tilsigtede funktion er at efterligne inkretin, et hormon, der signalerer bugspytkirtlen til at producere den rette mængde insulin til at forhindre spidser i blodsukkerniveauet, stopper leveren fra at producere for meget glukose og sinker fordøjelsen. Vægttab er en uprøvet bivirkning.

Hvordan Byetta administreres

Byetta er en receptpligtig medicin er godkendt til kun diabetisk brug. Den er pakket i afmålte doser og leveret af selvinjektion til fedtholdige områder af kroppen. Det kræver ikke køling efter den første brug, fordi det er bæredygtigt ved stuetemperatur i længere tid end doseringen periode, men det skal være nedkølet før første brug. Nåle er til engangsbrug; hver enkelt er brugt én gang og derefter kasseres, efter retningslinjer for lovlig bortskaffelse medicinsk affald.

Vægttab

I gennemsnit vægttab stimuleres af Byetta er beskedent i bedste. For folk, der alvorligt spise for meget, kan det være dramatisk, men nogen allerede efter en fornuftig kost vil kun se en lille forskel, hvis nogen.

Potentielle farer

Da ingen undersøgelser er blevet udført på ikke-diabetikere bruger Byetta med henblik på vægttab, de kortsigtede og langsigtede virkninger er ukendte. Det er muligt at overdosis på Byetta. Overdosis symptomer omfatter svær kvalme og opkastning, og faretruende lavt blodsukker, præget af koldsved, rysten og sløret syn. Overdosering sjældent forekommer i patienter, der ikke tager andre diabetiske medikamenter sammen med Byetta.

Bundlinjen

Der er flere grunde til en diabetespatient at tage Byetta på en læges råd, men det er ikke en magisk formel for vægttab. Hos de fleste patienter, vægttab er minimal. Anvendelse af Byetta til vægttab alene er uprøvet og ikke-godkendt af FDA.


        

Udgiv min kommentar