Fantacine.com

Hvad Seks Roller Er Water Play i vores krop?

Hvad Seks Roller Er Water Play i vores krop?


Vand udgør omkring 60 procent af det menneskelige legeme, og er afgørende for sundhed og funktion alle vores krop systemer. Mangel på vand i kroppen fører til dehydrering og kan føre til sygdom og ophobning af toksiner. Drikkevand er en simpel forebyggende foranstaltning at tage, når overvejer dit helbred.

homeostase

Homeostase er reguleringen af ​​kroppens miljø. Et af de vigtigste aspekter af homøostase er regulering af kropstemperaturen. Vand spiller en stor rolle i at bevare din krops temperatur, som når kroppen bliver for varm, du sveder. Sved er frigivelsen af ​​vand fra kroppen at slippe af varme og opretholde homeostase i kroppen.

Fordøjelse

Vand er en vigtig aktør i fordøjelsesprocessen. Dit spyt, delvis består af vand, er det første, der begynder at nedbryde fødevarer. Vand hjælper kroppen nedbryde mineraler og opløselige fibre, samt hjælper med din krop at få mest muligt ud af vitaminer i din mad. Vand hjælper kroppen absorbere de næringsstoffer, den har brug for fra fødevarer og derefter slippe unødige giftstoffer og affald gennem urinen, sved og afføring.

Forebyggelse

Vand er afgørende for at opretholde en sund livsstil og hjælper med at forhindre sygdomme. Vand er til stede i dine lymfeknuder - en aktiv del af dit immunforsvar - som hydrerede organer er bedre til at bekæmpe off sygdom og sygdom. Vand holder huden sund og hydreret og forhindrer huden sygdom forbundet med dehydrering. Vand hjælper med at fjerne farlige og mulige kræftfremkaldende giftstoffer fra kroppen.

Hydration

Staying hydreret er afgørende for din krops sundhed, og ifølge Kathleen zelman, MPH, RD, LD, drikkevand er den bedste måde at fugte din krop. Staying hydreret hjælper dit stofskifte fungerer korrekt, hjælper i fordøjelsen, og holder din hud sund og elastisk. Hydration er især vigtigt for gravide eller ammende mødre, fordi vand hjælper med at give næring til fosteret og en mors brystmælk.

Beskyttelse

Vand er vigtigt at beskytte vores kroppe. Vand holder vores væv fugtig og hjælper med at beskytte områder, som har tynde membraner såsom næse, øjne og mund. Vand smører også dine led, og beskytter dem ved at tilføje polstring omkring dem, så de kan fungere korrekt. Vand beskytter leddene fra oplever chok, når du flytter, samt holder din rygmarv polstret mod stød og skader.

iltning

Vand hjælper transportere ilt rundt i kroppen, som det er, er ilt-rige og til stede i vores blod. Vand spreder ilt gennem kroppen, hvilket bringer næringsstoffer til alle dele. Det fjerner også carbondioxid, når den bevæger sig gennem kroppen. Ordentlig hydrering tillader vores krop til at have den rette mængde af ilt for at fungere.


        

Udgiv min kommentar