Fantacine.com

Hvordan til at tabe ved at holde op med Drinking

Hvordan til at tabe ved at holde op med Drinking


Forbrugende store mængder alkohol kan være en væsentlig faktor i vægtøgning. Ikke alene er du indtager flere kalorier, men alkohol også negativt påvirker din krops evne til at forbrænde fedt. Indtagelse af alkohol før et måltid kan også øge din appetit, hvilket resulterer i forbruget af flere vægt-vinder kalorier. Skæring alkohol ud af din kost er en sikker måde at hjælpe tabe nogle ekstra pounds.

Instruktioner

1 Drik vand i stedet for alkohol: et stort glas vin på daglig basis er lig forbrugende 150 kalorier eller mere pr glas. Klip mere end 1.000 kalorier på en ugentlig basis ved at skifte til vand, som også hjælper dig flush toksiner ud af vores krop, mens kaste pounds.

2 Udskift alkohol med club soda i sociale situationer, hvis du har svært ved at undgå alkoholiske drikke og ikke ønsker at bestille vand. Undgå at erstatte alkohol med regelmæssig sodavand eller andre kalorie-laden drikke; club soda har ingen kalorier, så det er et godt alternativ til spiritus og øl.

3 Motion på daglig basis. Vågn op bedre udhvilet efter sover uden alkohol i dit system og føler sig mere tilbøjelige til at tage på en regelmæssig fitness rutine, hvilket også bidrager til vægttab.


        

Udgiv min kommentar