Fantacine.com

De bedste naturlige Angst Cures

Angst kan bringe på en følelse af frygt, panik, rystelser og svedeture. Nogle, der har ekstrem angst kan opleve en "panik angreb." Et sådant angreb kan bedst beskrives som en pludselig og intens følelse af bestyrtelse. De, der oplever kronisk angst ofte søger hjælp gennem en kombination af kognitiv terapi og medicin. Sædvanligvis vil folk vælge naturlige behandlinger for at undgå negative bivirkninger forårsaget af receptpligtig medicin.

Saint Johns Wort

Saint Johns Wort er en af ​​de mest almindelige naturlige angst behandlinger. Den naturlige behandling stammer fra en urt og er normalt tages i kapselform. Bortset fra medvirken til at lindre angst, har Saint perikum også vist sig at være effektivt til at lindre søvnløshed og depression, fælles modstykker af angst.

Kava Kava

Native til Hawaii har Kava Kava anlægget er taget som en naturlig afslappende for hundreder af år. Måske en af ​​de mest effektive naturlige angst behandlinger, den beroligende effekt af Kava Kava er normalt opleves i løbet af minutter indtagelse det. Kava kava pulver kan tages blandet i vand eller i kapselform.

Valerian Root

Hjemmehørende i Europa og Asien, har Valerian Root hurtigt spredt over hele verden betragtes som en naturlig og effektiv måde at slappe af dit sind og fjerne angst. Valerianerod fungerer som en lys sedativ der beroliger nervesystemet og hjernen. Det er normalt tages i kapselform, men kan også drak som en te.

Meditation

Meditation har været brugt i århundreder til at berolige sindet og fjerne følelser af angst, stress, og panik. Hvis du er interesseret i at praktisere meditation, men ved ikke hvor du skal begynde, leder ned til din lokale boghandel eller købe en informativ bog om meditation instruktion online.

Kost

Ud over at øge den samlede kropsfunktion, vil en velafbalanceret kost hjælpe med at helbrede angst ved at forbedre dit helbred og generelle stemning. En almindelig årsag til angst er en mangel på B-vitaminer. Undgå vitamin B-mangel ved at spise masser af vitamin-rige frugter og grøntsager. Enkelte frugter og grøntsager med højt vitamin B omfatter avocado, ærter, appelsiner og bananer. Uden for frugt og grøntsager, skal du sørge for at spise masser af tun, havregryn, mælk og æg (alle høj i B-vitaminer).

Dyrke motion

Skyd for 30 til 60 minutter om dagen af ​​lys til moderat motion. Motion har vist sig at forbedre stemningen og lette væk stress. Dette sker gennem frigivelse af et naturligt kemisk stof kaldet endorfiner. Lav en gåtur eller let jog del af din daglige rutine og høste fordelene af dens angst kurere egenskaber.


        

Udgiv min kommentar