Fantacine.com

Sådan Reap de sundhedsmæssige fordele af Apple Cider Eddike

Sådan Reap de sundhedsmæssige fordele af Apple Cider Eddike


Lær at høste de sundhedsmæssige fordele af æble cider eddike at forblive raske. Vi bruger alle tricks, som vi støder på og håber de giver os længere liv eller i det mindste et bedre liv, mens vi er her.

Æble cider eddike menes at sænke kolesterol, regulere højt blodtryk, give kalium, fjerne giftige affald fra kroppen, hjælpe med vægttab, bekæmpe svampe- og bakterieinfektioner, reducere fordøjelsesbesvær, og mere.

Der er flere muligheder for, herunder æble cider eddike i din kost.

Instruktioner

1 Brug naturlige, organiske form af æble cider eddike, der er ufiltreret og overskyet leder. Det har de komponenter, til at hjælpe med at fremme sundheden. Den klare type, som du kan se igennem ikke.

2 Tag et glas og fyld den med vand. Rør to spiseskefulde af æble cider eddike og honning til at smage. Drik første ting om morgenen for at sikre, at du høste fordelene af æble cider eddike hver dag.

Denne daglige regime hjælper med at fjerne forstoppelse, hvilket er til gavn for et godt helbred.

3. Spis salat. Kombiner æble cider eddike med en 'god' olie såsom olivenolie eller raps olie at lave en velsmagende dressing.

4 Tilføj en spiseskefuld æble cider eddike for hver to æg, når de foretager røræg. Begynd madlavning æg og når de er i gryden, lige begyndt at blive tykkere, tilsæt eddike. Dette vil gøre æggene cremet og hjælpe omfatte æble cider eddike i din kost.

5 Pickle frugter og grøntsager med naturlige æble cider eddike for sort og gode sundhedsmæssige fordele.

6 marinere oksekød, svinekød, lam og fisk ved at lave en marinade af æble cider eddike og dit valg af urter og krydderier. Dette vil smag og mør kødet og give sunde fordele til din kost.

TIPS

  • Tilføj en teskefuld hver af eddike og sukker, hvis du har kogt noget, der er for salt.

        

Udgiv min kommentar