Fantacine.com

Hvorfor Tag Proteintilskud?

Protein er en vigtig byggesten for en sund krop. Protein kosttilskud er en perfekt mulighed for at få ekstra protein i kosten, hvor den kan mangle. Kosttilskud er nemme at finde på købmandsforretninger, helsekost butikker eller ernæringsmæssige detailhandlere. Fra det samlede måltid udskiftninger til en snack, proteintilskud er en nem måde at tilføje tiltrængt protein til kosten.

Typer af kosttilskud

Protein kosttilskud kommer i mange forskellige former: soja, æg og mælkeprotein, for eksempler. Organer absorbere de forskellige typer af protein på forskellige måder. Jo højere den biologiske værdi (BV) har proteinet, jo mere kroppen absorbere. Valleprotein og hele æg (blomme og hvide) har de højeste BV værdier. Bønner har den laveste. Bestem hvilken type protein er bedst til dine kostbehov.

Nem kilde til protein

Proteintilskud gør det nemt at tilføje mere protein til din kost. Måltid udskiftning og andre kosttilskud kommer i alle slags varianter. Barer og shakes smager mere som en milkshake eller candy bar. De er nemme at transportere og blande hurtigt. Disse kosttilskud er særlig stor for vegetarer, der har brug for mere protein i deres kost.

Aids musklerne

Proteintilskud hjælpe musklerne på mange måder. De hjælper reparere muskler og hjælper kroppen komme sig efter træning og hverdag. Protein er nødvendig for at nedbryde aminosyrer, så din krop kan opbygge muskler. Det hjælper også dig med at øge din muskelmasse ved at hjælpe dig med at forbrænde fedt.

Hjælper Burn Fat

Protein kan fremskynde dit stofskifte, skifte din krop til fedt-brænding mode. Også, protein hjælper støtte din krop i brændende fedt som energikilde, i stedet for kulhydrater.

Gør kroppen Feel Good

Et løft af protein vil hjælpe dig med at fremskynde din opsving tid og vil også holde dig veltilpas under din træning. Dine fitness niveauer vil stige, og samlet vil dig sundere ved at tilføje protein til din kost. Det hjælper også styrke dit immunforsvar til at bekæmpe off forkølelse og sygdom.


        

Udgiv min kommentar