Fantacine.com

Social Security Handicap & Addisons sygdom

Social Security Handicap & Addisons sygdom


Addisons sygdom, også kendt som primær adrenal insufficiens, er en tilstand, hvor binyrerne ikke producerer tilstrækkelige mængder af hormonerne cortisol og aldosteron. Disse hormoner regulerer metabolismen af ​​kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. De fastholder også blodsukkeret og blodtrykket.

Symptomer på Addisons sygdom

Symptomer på Addisons sygdom omfatter muskelsvaghed, kronisk træthed, vægttab, hypotension (lavt blodtryk, som kan føre til svimmelhed eller besvimelse) og depression. Betingelsen normalt forværres over tid. Nogle gange opstår en Addisonian krise, der forårsager alvorlige opkastning, mavesmerter, dehydrering og besvimelse.

Hvor Deaktivering er det?

Behandling for Addisons sygdom indebærer erstatning af manglende hormoner. Med den rette behandling, de fleste mennesker lever relativt lykkelige og sundt liv. Hvis tilstanden ikke reagerer på behandlingen, selv om, kan det blive invaliderende.

Social Security Handicap

Social Security invalideforsikring giver en månedlig check for handicappede. For at kvalificere sig, skal folk være ude af stand til at arbejde på grund af deres tilstand og deres tilstand må forventes at vare i mindst et år eller at resultere i døden.

Social Security Handicap for Addisons sygdom

Social Security vedligeholder en liste over forhold, der kan være invaliderende og specifikke kriterier for at bestemme, om en person er deaktiveret af disse betingelser. Addisons sygdom er ikke inkluderet på denne liste, men en person med Addisons sygdom kan stadig findes deaktiveret af Social Security, hvis han kan bevise hans tilstand forhindrer ham i at arbejde.

Medicare

Hvis Social Security erklærer nogen deaktiveret af Addisons sygdom, vil han kvalificere sig til Medicare efter to år. Medicare er et føderalt program, der betaler for lægehjælp for ældre og handicappede. Den dækker behandling af Addisons sygdom samt andre betingelser.


        

Udgiv min kommentar