Fantacine.com

Proton Prostata Cancer Behandlinger

Proton Prostata Cancer Behandlinger


Strålebehandling, givet i højere doser, kan styre mange cancere. Men på grund af denne metode manglende evne til at svare til en specifik bestråling mønster, væv, der omgiver kræftceller kan blive beskadiget. Dette faktum alene tvinger mange læger at anvende mindre end den ønskede dosis af stråling for at minimere skade og bivirkninger. Med protonstråleterapi imidlertid er fulde eller højere doser anvendes til behandling af prostata- og andre cancere.

Proton Behandling

Ifølge den nationale sammenslutning af Proton Therapy, er mere end 200 tusind mand diagnosticeret med næsegrus kræft hvert år. Før proton terapi var til rådighed, var der kun to valg, der primært anset for prostatakræft behandlinger: konventionel strålebehandling eller operation for at fjerne prostata.
Proton terapi er en meget præcis levering metode med bestråling. Proton terapi har vist sig at være yderst effektiv til behandling af prostata uden faktisk risiko for konventionel stråling eller drastiske foranstaltninger, kirurgisk fjernelse af prostata. Siden 2001 har protonterapi vist sig at være den mest effektive behandling til rådighed for prostatakræft, som ikke metastaseret (spredning uden for prostata).
Proceduren er udført på en ambulant basis. Den sædvanlige varighed af behandlingen er ca. fem til syv uger. Tid brugt i behandlingsområdet er omkring 20 minutter. Den faktiske selve behandlingen vare kun et minut eller så.
Der er ingen smerter forbundet med protonstrålebundet selv, selvom der kan forekomme nogle mindre bivirkninger, men er sædvanligvis mild i forhold til konventionel stråling. Almindelige bivirkninger kan omfatte hudreaktioner på det sted, proton indrejse, træthed og hårtab.

Historie

Den Proton Behandling og Research Center ved Loma Linda University i Loma Linda, Californien, havde blev indviet i december 2007 til en fysiker, der troede, at subatomare partikler kunne helbrede kræft. Centret, nu kaldet James A. Slater, MD, Proton Behandling og Research Center ved Loma Linda University, åbnede sine døre i 1990 til et nyt perspektiv og vision for fremtidens kræftbehandling. Dette center var den første af sin art i USA.


        

Udgiv min kommentar